Ontvang 20% korting op Zeiss DriveSafe brillenglazen

Ontvang 20% korting op Zeiss DriveSafe brillenglazen

Bij aankoop van een bril en 1 paar Zeiss DriveSafe brillenglazen ontvang je 20% korting op die glazen.

Eindelijk een meer ontspannen rit!

Autorijden is iets fascinerends. Toch voelen veel mensen zich onzeker en onvoldoende gesteund door hun bril in lastige omstandigheden, zoals tijdens een storm, 's nachts of in de schemering.

Vooral bestaande multifocale brillenglazen zijn niet optimaal voor autorijden. Met de combinatie van geoptimaliseerd brillenglasontwerp en een speciale coating biedt ZEISS DriveSafe u een brillenglas voor dagelijks gebruik met speciale kenmerken om meer ontspannen te kunnen rijden. Vertrouw op de technologie├źn van ZEISS voor een goed zicht tijdens het rijden.

 

ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn een visuele droom die werkelijkheid wordt voor veel weggebruikers.

  • U kunt een DriveSafe bril de hele dag lang dragen zoals een gewone bril en profiteren van deze kenmerken voor een veilige rijervaring.
  • Een meer ontspannen gevoel tijdens het rijden dankzij het beter zicht in uitdagende lichtomstandigheden, veroorzaakt door zwak omgevingslicht of slecht weer.
  • Minder oncomfortabele schittering voor bestuurders die vaak worden gehinderd door lichten van tegenliggers en licht van straatlampen dat wordt weerspiegeld.
  • Voor dragers van multifocale brillenglazen: optimaal zichtcomfort bij het kijken naar de weg, het dashboard, de achteruitkijkspiegel en de zijspiegels.

Niet cumuleerbaar met andere acties/ kortingen.